| Högskola | Göteborgs Universitet |
| Institution | Marina vetenskaper |
| Avdelning | |
| Sökord | macroalgae, tång, odlingsförhållanden,cultivation conditions, circularity, cirkularitet, blue economy, hållbar livsmedelsproduktion, sustainable food production |
|
| Hemsida Göteborgs Universitet, på svenska www.gu.se/om-universitetet/hitta-person/kristofferstedt |
| Hemsida Göteborgs Universitet, på engelska www.gu.se/en/about/find-staff/kristofferstedt |
| Nätverk/temaområden | |
| Globala målen | 6. Rent vatten och sanitet, 12. Hållbar konsumtion och produktion, 14. Hav och marina resuser |
| Regioner | Ingen |
| Land | |
|
| Forskning / verksamhet |
| Jag är intresserad av att utforska makroalger (tång) som en hållbar proteinkälla i kontexten av den förväntade globala befolkningsökningen och de befintliga utmaningarna som finns inom livsmedelsproduktion. |